Gastenboek

Wat vind jij van de Speelpoort? En wat zijn jou ervaringen met de nieuwe website? Laat het hier weten!

Een kinderfeestje houden?

Reserveer alstublieft alléén telefonisch, omdat een e-mail of een aanvraag via het Contactformulier eerst intern moet worden doorgestuurd, wat zeker vertraging oplevert.
Het reserveringsnummer is: 06-13520304.
Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur.

5 Reacties op “Gastenboek

 1. Zaterdag 13 juni 2015 hebben wij een kraamfeest mogen geven voor onze pasgeboren zoon Jan in Speeltuin de Speelpoort.
  Ten eerste was de gastvrijheid van de ‘oppasser’ uitmuntend. Ze gaf ons de mogelijkheid om van het keukentje gebruik te maken en was buitengewoon gemakkelijk in de omgang.
  Ten tweede was het een enorm succes! Alle kinderen konden lekker gebruik maken van alle faciliteiten en de volwassenen konden genieten van de koffie van de Speelpoort en onze eigen meegenomen drankjes en hapjes die we gemakkelijk kwijt konden op de picknicktafels.
  Andere bezoekers waren gewoon welkom in de Speelpoort tijdens ons feestje en ik mag wel zeggen dat de prijs-kwaliteit verhouding van dit kraamfeest fantastisch was.

  Zeker voor herhaling vatbaar!
  Dus zoek je een leuke locatie voor een feestje waar kinderen welkom zijn en waar dit op een veilige en verantwoorde manier vormgegeven kan worden: De Speelpoort!

  Tot de volgende keer!
  Gr Leon en Ciska

  • Dankjewel voor het compliment!

   Er is ook een heleboel werk in gestoken door de webbouwers.
   De oude site was echt niet meer van deze tijd.
   Die was kennelijk nog voor beeldbuis monitoren gemaakt gezien de oude kleuren…

   Victor.

Een bericht achter laten.