Ook dit jaar doet de Speelpoort weer mee aan burendag. Het belooft weer een gezellige dag te worden. Naast lekker spelen in de speeltuin organiseren we ook weer wat extra’s. Zo organiseren we dit jaar een bakwedstrijd ‘Heel Kampen Bakt Kids’ en kun je leuke spulletjes kopen en verkopen op de kleedjesmarkt. Onder het genot van een lekker kopje koffie, thee of limonade kun je gezellig kletsen met alle mensen uit de buurt, cupcakes versieren en de lekkerste baksels proeven.

De Speelpoort glijbaan

Bakwedstrijd

Heel Kampen Bakt Kids

Alle bakkers opgelet! Ben jij gek van bakken? En bak jij de lekkerste taarten, cupcakes of koekjes? Doe dan mee aan onze bakwedstrijd ‘Heel Kampen Bakt’ voor kids (t/m 12 jaar)!

Tussen 13.30 – 14.00 uur kan iedereen die mee wil doen een taart, (cup)cakes of muffins brengen naar de Speelpoort. Na het maken van een foto van de mooiste baksels mogen alle bezoekers gedurende de dag de baksels proeven en stemmen op de lekkerste taarten.

De jury beoordeelt de bakkunsten op uiterlijk en smaak en om 16.30 uur wordt de winnaar van de bakwedstrijd bekend gemaakt.

Voor de bakwedstrijd hoef je je niet aan te melden!

 

Kleedjesmarkt

Alle verkopers opgelet! Heb jij nog speelgoed waar je niet meer mee speelt en waar je iemand anders blij mee kan maken? Kom dan je spulletjes verkopen op onze kleedjesmarkt in de Speelpoort. Tussen 13.00 – 13.30 uur kun je met je kleedje naar de Speelpoort komen. De kleedjesmarkt is voor kinderen tot 12 jaar en hun ouders.

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan! We hebben beperkt plek! Vol = vol