Vrijwilligers gezocht

Meld je aan als vrijwilliger

Speeltuin de Speelpoort wordt gerund door een enthousiaste groep vrijwilligers. Helaas nemen een aantal vrijwilligers afscheid. Om de speeltuin volgend seizoen alle middagen in de week open te kunnen houden zijn wij  hard op zoek naar (vaste) vrijwilligers voor de periode april t/m oktober. Lijkt het jou leuk om (af en toe) een middag in de speeltuin te staan of ken je iemand die dit leuk vindt? Laat het ons weten.

Waar zijn we naar op zoek?

De Speelpoort glijbaan

Oppas(groot)

ouders

Wat doe je?
Als oppasouder maak je deel uit van het team dat zorgt dat de speeltuin open kan. Je bent aanwezig in de speeltuin en je bemant de kiosk. Hier verkoop je consumpties. Tegelijk houd je een oogje in het zeil. Je bent echter nooit verantwoordelijk voor de kinderen! Om 17.00u sluit je de speeltuin af en zorg je, samen met de bezoekers, dat deze netjes achter blijft.

Wie zoeken we?
Als oppasouder ben je eerste aanspreekpunt voor onze (kleine) bezoekers. We verwachten dus van je dat je het Nederlands voldoende beheerst om hen te woord te staan. Omdat je ook de verkopen in de kiosk verzorgd is het handig dat je de pinautomaat kan bedienen en de kas kan beheren. Je bent beschikbaar in het speelseizoen van april – oktober.

Wat bieden we?
Speeltuin de Speelpoort is een speeltuinvereniging in Kampen. Dit is een plek waar mensen elkaar ontmoeten. De functie als oppasouder is ideaal om werkervaring op te doen of juist naast je loopbaan actief bezig te zijn. Ook is het ideaal voor moeders die samen met hun kinderen komen spelen. Of voor gepensioneerden die graag nog hun steentje willen bijdragen.

We bieden veel vrijheid in het plannen van de werktijden. Of je nou af en toe een keer een middag wil helpen of liever een vaste middag in de week en/of 2-weken. Alles is mogelijk. De speeltuin draait volledig op vrijwilligers, maar indien je een vaste middag in de week aanwezig bent dan kun je een vergoeding ontvangen.

Medewerkers klusploeg

Wat doe je?
In het speeltuinseizoen ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de speeltuin. Je maait, snoeit en wiedt om zo de speeltuin een aantrekkelijke plek te houden voor onze bezoekers. Daarnaast help je mee aan het onderhoud van de speeltoestellen en voer je diverse klussen uit. Je hebt hiervoor de beschikking over het (tuin)gereedschap van de speeltuin.

Wie zoeken we?
We zoeken mensen die van aanpakken weten. Je bent bereid om van allerlei klusjes op te pakken en je werkt graag buiten. Het is niet noodzakelijk om groene vingers te hebben of heel handig te zijn. De klusploeg is altijd op dinsdagavond aan het werk in het speelseizoen (april – oktober). Ook wordt er af en toe op zaterdagochtend geklust. Je bent niet verplicht wekelijks te komen. Het is prettig als je in het Nederlands of Engels kunt communiceren. 

Wat bieden we?
Speeltuin de Speelpoort is een speeltuinvereniging in Kampen. Dit is de plek waar mensen elkaar ontmoeten. De speeltuin draait volledig op vrijwilligers maar indien nodig vergoeden we onkosten.

kiosk 1200x800

Medewerker schoonmaak

Wat doe je?
Als medewerker schoonmaak zorg je voor een grondige schoonmaak in de kiosk en de wc’s. Er wordt verwacht van de oppasouder dat bij sluiting de kiosk en wc’s schoongemaakt worden, dus het wordt ook dagelijks bijgehouden.

Wie zoeken we?
Als medewerker schoonmaak houd je van poetsen. Je bent beschikbaar in het speelseizoen van april – oktober en wil het liefst één keer in de twee weken helpen met de grote schoonmaak.

Wat bieden we?
Speeltuin de Speelpoort is een speeltuinvereniging in Kampen. Dit is een plek waar mensen elkaar ontmoeten. De speeltuin draait volledig op vrijwilligers, maar indien je een vaste avond één keer in de twee weken aanwezig bent kun je een vergoeding ontvangen.